Powerwalkade och en sommarmiddag

Idag har jag städat i min garderob och rensat ut en hel del grejer, ska försöka fortsätta nu ikväll och ta bort ännu mer gamla grejer. Jag har så himla mycket kläder som jag aldrig använder länge som bara ligger och jag känner verkligen för att bara kasta ut allt och uppdatera garderoben lite. Passar ju bra nu när lönen har kommit! ;)
Ska dock försöka spara lite på pengarna men vi får se hur det blir med det haha. 

Vid halv tolv idag promenerade jag ner på stan och mötte Evelina och vi gick till Waynes, köpte med oss lunch och satte oss och åt vid ån! Jag tog en räk-och kräftsallad med quinoa som smakade fantastiskt, verkligen så god! Efter det gick vi, något som skulle bli en kortare prommis iställe en 1 mils lång promenad och bara pratade. Vid fyra powerwalkade jag hemåt och åt en mellis och läste i en tidning ett tag, pratade även lite med saknade Ida i telefon en stund. 
Ikväll har morfar varit på besök och vi har grillat och ätit en riktig sommarmiddag! Nu är jag skapligt trött i huvudet av okänd anledning och skulle kunna somna när som helst, men jag får stå ut ett tag till om jag inte vill vakna klarvaken klockan fyra inatt. 

Imorgon står diverse saker på schemat, bland annat ska jag träna och på kvällen ska jag och Sofia gå ut och äta och sedan gå på bio. Ha det bra, kramis! 

Kommentera här: