It's a good day to have a good day

Igår var en dålig dag, om man nu får säga så. Ingenting kändes bra och med en släng av solsting och massa strul på jobbet så blev allt bara för mycket. Inget bra humör, en lagom omysig Julia. Inte en av mina bästa dagar om vi säger så. Men jag gick till sängs tidigt och sov ut ordentligt och kanske var det just det jag behövde för imorse vaknade jag upp på en betydligt bättre sida. 

Dock blev såklart resultatet av gårdagens tidiga sömn att jag vaknade klarvaken klockan sju imorse. Men vad gjorde det, jag på mig träningskläder och gick en promenad på ett antal kilometer och var hemma väl till frukostdags.
Vid halv tio mötte jag Ida, som var på besök här i staden vid en strand där vi solade, badade och pratade ikapp sen sist. Härligt, härligt!!

Sedan bar jag mig av hemåt där min familj och mina kusiner befann sig och vi åt lunch, badade i poolen och umgicks. Också det, härligt, härligt!!

Vid halv fem cyklande jag in till Forever med tanken om att genomföra ett spinningpass men när jag väl kom dit insåg jag att jag faktiskt inte hade lust med det just idag.
Så istället placerade jag mig på ett löpband och sprang med all världens fart ett tag innan jag smet in på en timmes bodypump vilket lockade betydligt mer! Och tur var väl det för jag gjorde bra ifrån mig under passets gång och är nöjd över min prestation. Det senaste halvåret, nej mindre ändå. Under de senaste tre månaderna har jag utvecklats otroligt mycket gällande just styrketräningen. Kanske inte så att det syns i form av massor av muskler, nej nej, men jag orkar så mycket mer nu än för några månader sen. Jag orkar mer och lyfter betydligt tyngre vilket är jättekul att känna och när känner resultat så är det så himla motiverande till att fortsatta träna! Efter pumpen blev det ännu en löptur på bandet och sedan lite styrka i gymmet. Energi fanns det gott om kan man lugnt säga! Och kul var det vilket är det viktiga!!

Efter träningen slank detta ner. Keso toppat med lite hemgjord müsli och hallon. 

Måste bara inflika med, hur gott är det inte med, lyssna på det här: NYPLOCKADE HALLON! Alltså de är så goda, och speciellt i yoghurten eller som i detta fallet på keson! Har jag förresten nämt hur mycket jag älskar keso? Nej tror inte det. Men det är rena drömmen och jag äter det till allt, på allt och tillsammans med allt haha.

Kommentera här: