Run fast or run faster

Godmorgon eller goddag. Beror lite på.
För mig är det goddag då jag har varit uppe på benen sedan sju imorse. Idag började rutinerna för tre femtedelar av familjen och när de andra vakande vaknade såklart jag med, ingen tungsovare här inte. 
Jag låg och drog mig i sängen ett litet tag innan jag bestämde mig för att ta tillvara på morgonen. Då jag inte kände mig hungrig alls, och ogillar att äta när jag inte känner för det begav jag mig ut på en löprunda. 
Med regnet som forsade ner sprang jag i skogen bokstavligen kors och tvärs över stock och sten. Jag kände inte för att köra det gamla vanliga löpspåret utan gav mig rakt ut i skogen, inte ens på en stig sprang jag hahah. Efter ett antal kilometers magsik skogslöpning som jag tror tillslut blev minst sju kilometer var jag dyngsur. Löparklockan krånglade lite under tiden jag sprang och en gång stannade jag för att fixa till den och självklart glömmer jag att trycka på play igen. Typiskt, men så är det ibland. 
Turen i skogen blev bästa möjliga sätt att kicka igång denna sista sommarlovsveckan för mig. Jag verkligen njöt av den något svalare och friskare luften och vackra skogen! Så fint var det, och att jag kände mig som ett springande rådjur som kom hoppandes bland ormbunkar och över stenar gjorde det hela lite mer magiskt. Haha, vilken syn det måste varit. 
Väl hemma åt jag en lång och god frukost med tända ljus och bläddrandes i tidningen. Nu är jag på mitt rum och slappar. Är väldigt trött, men på ett positivt sätt. Liksom behagligt trött, mest i kroppen efter löpningen och från gårdagens armtränining. Armarna värker av träningsvärk och hänger som två spagettis längst sidorna. Men som sagt, det är en skön smärta. 
Nu ska jag slipa på en to do list och även en shopping-lista inför fredagen då jag och bästa Sofia åker till Stockholm för att shoppa! Nog pratat, ha en fin dag alla! KRAMIS 


Kommentarer:

1 Elvira | ELVIRA.FITNESSGURU.COM:

Fin blogg! :D

2 Elvira | ELVIRA.FITNESSGURU.COM:

Fin blogg! :D

Kommentera här: