RAD

Hej hörrni!
Nu ska jag alleles strax sticka iväg till Coop för att jobba. Jobbar fram till nio ikväll så har pysslat ihop en liten matlåda som står redo i köket. Hittllis idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade stax efter åtta imorse och kände mig trött och seg i kroppen men efter lite frukost i magen kändes livet tusen gånger bättre och jag, mamma och pappa begav oss till gymmet. Väl där tränade jag biceps och triceps och gud vilket pass det blev! Det gick superbra och gick över förväntan. Efter en timmes hårdkörning kan jag lova att mina armar skakade när jag cyklade hem haha. 
Väl hemma var det storstädning som stod på schemat då mina föräldrar börjar jobba nästa vecka och alla rutiner börjar komma igång igen vilket jag måste få säga är skönt. Jag är ett kontrollfreak och vill att allt ska vara på sin plats och att saker och ting sker på rätt tid osv. Annars blir jag galen haha. 
Medans alla städade, inklusive mig bakade jag samtidigt ihop en cirtonkladdkaka (recept →HÄR)som för övrigt är det godaste i världen som vi ska bjuda morfar på när han kommer nu i eftermiddag. Dock blir det inget för mig för I´m a hard working woman som måste jobba. Nu måste jag smita, bjuder på några gamla color me rad-bilder från i somras. KRAM
 
 
 
 

Kommentera här: