Lite av varje

Hello bloggen! 
Min lilla hemlis(haha så mystisk)som jag var på igår var ett möte på asics huvudkontor i Stockholm! Jag blev intervjuad av några utlänska designers som jobbar i Holland med att ta fram nya kollektioner för asics. De frågade allt möjligt om både mig och min träning, min syn på träning och självklart massor av frågor om vad jag tycker om deras produkter osv, vad jag gillar och inte gillar. Vilka skor jag föredrar och varför osv osv osv. Massor av frågor helt enkelt och jag svarade så gott jag kunde på allt, på engelska. 
Var himla nervös innan men det gick jättebra och var rikigt kul och spännande. Rikigt roligt att få "ta del" av något sånt här, kunna påverka och hjälpa till. kul!!!

Väl hemma från huvudstaden släppte jag ut alla mina känslor (som inte hade något med asics-intervjuen eller resan att göra) i en löptur. Jag spang så fort jag orkade och fick utlopp för all energi innan mig. Jag springer som bäst när jag är arg eller ledsen. Konstigt men sant.

Idag-Onsdag har varit en vanlig onsdag med skola på schemat och sedan träning+plugg. Jag och mamma åkte till gymmet tillsammans och väl där körde jag järnet på axlar och bröst. Nu är mina armar som spagettis haha. 
Atm ligger jag utslagen i min favorit-fotölj och kikar på tv med familjen. Orkar inte skriva mer nu så bjussar på lite bilder från senaste dygne(n/t) istället! Kramis kramis!!


Kommentera här: