En summering av helgen och en morgon av bästa kvalité

Hallå där.
Länge sen sist, men det har sina anledningar. Dels har jag haft fullt upp med skola, träning och jobb så tiden och kul saker att skriva om här har inte riktigt funnits till. Sedan har jag inte varit på topp heller. Jag har både varit förkyld och haft halsont och haft en del andra jobbiga tankar. Men det väljer jag att inte skiva om här. Inte nu i alla fall. 
Under denna helg har jag spenderat största delen av min skol-lediga tid på Coop. Jag har även hunnit med att träna på favvostället Gympozz, och på forever. Imorse innan jobbet var jag även ute och spang. Jag hade tänkt powerwalka lite och sedan köra styrka men istället blev det styrka+fem kilometer löpning i skogen. Det var härligt! Jag spang i skogen tidigt på morgonen, det var svalt i luften nästan kallt och dimman låg tät. Mötte inte en människa heller. Det mina vänner, det är vad jag kallar kvalitetstid med sig själv.
Och den bästa möjliga starten på en söndagsmorgon!

Här nedan ser ni några bilder från senaste tiden. Bland annat mina senaste tillskott i träningsgarderoben (och skafferiet), två selfies varav en är en pinsam celcius-i-handen-innan-gymmet-bild. Nu väntas kvällsmat, rond två av kvällens plugg och sedan är jag väl förtjänt en lugn kväll i soffan. 
Xoxo


Kommentarer:

1 SOFIA:

Och du är ju bara för vacker, världens bästa Julia!

Kommentera här: