Mössväder


Missade just bussen, fan. Men det ger ju lite tid att blogga... 
Har inte skrivit här på ett tag känns det som. Mycket händer just nu, både i skolan och utanför vilket gör att jag dels inte har något kul att skriva och jag känner mest att om jag inte är glad själv, då tänker jag inte skiva något om hur bra allt är och blablabla. Men jag vill heller inte sprida massa negativitet här eller för personliga saker, då jag faktiskt inte vet vilka som läser. 
Då är det bättre att inte skriva något alls tycker jag. 

Idag är det fredag i alla fall vilket känns skönt. Har lite planer för dagen och för helgen och ska göra mitt bästa för att det blir ett bra avslut på denna vecka. 
Kram på er!

Tänkte bara säga...


..hej! Har inget speciellt att skriva här idag. Ville bara säga hej. Livet rullar, skolan går bra, prov imorgon, jag pluggar, tänker och tänker lite till. Ingen träning vilket betyder massa fritid som jag inte rikigt är van vid. Men det känns kanske skönt... Eller? Har lite abstinens men det går väl an. 
Lagade i alla fall mat ikväll, hjälpte lil'sis med läxan, pluggade, pratade med mamma och pappa. Ja det var typ det, nu ska jag sova.
Godnatt❤️

Stolt lillasyster


Lillasyster har börjar rida så idag var jag med och tittade när hon red. Hon är så stolt och glad och självklart jag med, ridningen och hästarna var en stor del av mitt liv när jag var yngre så det är så kul att se henne där! Saknar det lite ibland faktiskt, men bara att rida, inte den här "ridskolegrejen". 

Idag har det varit storm och världens regnoväder hela dagen. Passande (not) med tanke på att vi hade skolfoto idag men det gick bra ändå. Tror jag haha. Skolfoton blir aldrig bra så mina förhoppningar på detta år är långa. 
Efter skolan stannade jag och några tjejer och diskuterade lite school stuff och sedan bussade vi ner på stan där jag och Ebba kikade runt ett tag innan det var dags att åka hem. Jag köpte lite nödvändigheter osv. 
Ikväll ska jag plugga. Måste plugga. Annars händer inget speciellt, blir en vanligt måndag helt enkelt. 
Kramis!!