Fredag 13


 Idag har varit en välbehövligt lugn dag för min del. Jag började med att äta en finfrukost en liten sovmorgon och sedan trampade jag ner på stan med solglasögonen på och hörlurarna i öronen och strosade runt där en stund. Det är himla underskattat att gå i affärer själv måste jag säga, att gå i sin egna takt, titta på vad man vill och hur många gånger man vill är faktiskt väldigt skönt. Låta tankarna komma och gå och bara göra som man känner för.
Det jag fick med mig från stan var tre välbehövliga saker nämligen ett ipadskal för att skydda min lilla pärla till ipad, en anisktsrengöring och en bikini! Bikinin var perfekt och kommer att användas flitigt i sommar. 

Då det regnade på eftermiddagen efter min lilla shoppingrunda svepte jag in mig i en filt och tittade på senaste pll-avsnittet och sedan gick jag ut på en powerwalk. Eller power och power, det blev kanske mer av en promenad. Jag ska ju springa Å-varvet imorgon så var tvungen att ta det lite lugnt och spara på krafterna inför det en mil långa loppet som väntar.
Ikväll jobbade jag på Coop ända form till nio och nu sitter jag återgen insvept i en filt i favoritfotöljen och "fredagsmyser" med familjen. 

Kommentera här: