Imorgon smäller det
Ego X3

Idag har jag jobbat och tränat och packat. Hahah alltså, det enda jag gör är ju herregud att träna och jobba nu för tiden. Är det inte meningen att jag ska ha sommarlov och typ chilla, bada och bara ha det skönt? Jo kanske, men å andra sidan är jobbet roligt och träningen, behöver jag ens förklara. Kärlek! Gick aaaaaall in idag på träningen och det var sååå kul!!!
Imorgon dock, då smäller det. Åker utomlands för ett tag och vet inte hur det kommer bli med bloggandet då, kanske skriver om jag finner internet, vi får se helt enkelt!
Ha det bäst nu för det ska jag ha. Kramis❤️

Från min midsommarBjuder på tre bilder från min midsommar! Gårdagen spenderades hemma med besök av lite släktingar. Det grillades, åts god mat, badades och mycket mer. 
Idag är en fullspäckad dag, jag ska jobba nu under förmiddag/lunch och sedan raka vägen till Gympozz för att träna. Därefter väntas packning och planering inför imorgon då vi flyger mot varmare breddgrader. Ska bli sååå skönt! 
Idag fyller även min kära vän, barndomsvän och arbetskamrat 17 år! Grattis Sofia, hoppas du får en underbar födelsedag!!!

En torsdag i juni


Alltså weheartit i mitt hjärta. Så.mycket.inspiration.

Allt värt att att säga om denna dag är att jag har lunchat med syskonen och morfar. Jag och Ellen har spenderat lite ensamtid tillsammans. Jag tog en lååååång varm dusch då det har varit regn och rusk och iskallt idag. Jag har bakat ihop lite bröd, gotti. Jag har kört två så sjukt bra träningspass och jag är riktigt imponerad av mig själv om vad jag faktiskt klarar av. Klapp på axeln Julia, det gjorde du bra. Sjukt bra. 
Imorgon är det midsommar och lite släkt kommer hit för att fira. Vi ska äta klassisk midsommarmat och hitta på något kul tillsammans. Ha en fin kväll allihop!