Nytt träningskort

För två dagar sedan, i fredags köpte jag ett träningskort på Forever här i staden där jag bor. En av anledningarna till det nya kortet är att jag vill vidare, jag vill utvecklas mer och få ut mer av min träning. Självklart kommer jag inte ge upp Gympozz, oh nej. Jag tränar ju "gratis" på Gympozz efter som att jag jobbade där förra terminen och kan träna där ett bra tag till innan jag behöver köpa nytt kort. 

Back to Forever. Kortet gäller i ett år framåt och under den perioden kommer jag ha tillgång till gym, konditionsdel osv men även pass så som spinning, core, crossfit och mycket mer. Jag ser så mycket fram emot att prova deras utbud av pass då det skiljer sig lite från de på Gympozz. Är mest nyfiken på crossfit så det ska jag definitivt prova någon gång framöver!!
Så idag besökte jag och pappa (som också tränar på forever) gymmet och för min del blev det ett mage-och ryggpass. Härligt, härligt.
Nu är jag hemma och försöker ansluta min träningsklocka till min iphone men det verkar inte gå, får försöka lite till. Man ska nämligen kunna synka alla träningspass som man bär klockan på med en app, men som sagt det är lättare sagt än gjort...
Klockan jag talar om, namnet är Garmin 620 om jag inte minns helt fel.

Så fort jag får fart på klockan så hoppar jag in i duschen och sedan beger jag mig till Coop för ett långt arbetspass. Jobbar ända till nio ikväll, dock gör inte det mig så mycket då vädret är kallare idag och molen ligger tätt på himlen. 
Kram på er!

Kommentera här: