En sommardag i juli

Har lite tid över så då passar jag på att blogga lite. Dagarna rullar på och jag jobbar, badar och njuter av livet. Allt känns så bra och inte blir det sämre när solen skiner, det står flera liter nyplockade jordgubbar i köket, pooltermometern visar 30 grader (!!) och jag får göra det jag gillar bäst.
Nu håller jag både tummar och tår för att vädret håller i sig och att sommaren har kommit för att stanna. 

Denna onsdag startade jag med en mycket härlig frukost på altanen och därefter begav jag och pappa oss ut i skogen för en löprunda. På vägen hem köpte jag med mig en tidning som jag sedan läste flytandes på en madrass i poolen. Alltså hur härligt?! 
Dagen har även innefattat lite shopping, matlagning och kvalitetstid med familjen. Denna dag får 10 av 10 av mig. Imorgon står jobb på schemat och även träning. Resten av dagen är ännu oklar men det finns lösa planer om vad som kan tänkas hända. Men vad gör det? Det bästa med sommarlov är väl ändå att man kan vakna på morgonen och inte ha en aning om hur dagen ska bli och sedan lägga sig på kvällen och se tillbaka på allt som ändå hände. Spontanitet mina vänner, spontanitet är synonymt med sommaren. 
Haha poeten har talat...godkväll❤️

Kommentarer:

1 Sofia:

Orkar inte hur snygg du är Jullan!!!? Hoppas jobbet går bra imorgon, hälsa coopan😜😜 KRAMIS

Kommentera här: