En dag till sjöss

Tidigt imorse steg hela familjen upp för att packa iordning och sedan bege sig till en sjö, men inte för att bada utan för att paddla. I vår familj har vi en mycket paddel-intresserad pappa så med kajakerna redo paddlade hela familjen ut på sjön för en dagsutflykt tillsammans.

När vi nådde slutdestinationen, som var en ö, dukades det upp för lunch på en klipphäll i solen. Hela dagen spenderade vi på ön där vi dels badade massor, åt god mat, solade och bara var innan det var dags för oss att paddla hem igen på. Och jag kan lova att det blev en mycket lyckad dag!!
Det är så himla fint och fridfullt ute på sjön och att solen lyste hela dagen oc att det var trettio grader i luften gjorde det hela ännu lite bättre. En fin dag alltså. 

Väl hemma senare på kvällen derssade jag om och åkte till gymmet. Dock var jag rätt ofokuserad och led av en smärre vätskebrist så det som skulle bli ett ordentligt träningspass blev inte rikigt som jag tänkt mig. Men inte skulle det få stoppa mig från att göra det jag älskar. Jag slog en blick på klockan och insåg att det endast var tjugo minuter ifrån ett bodyattack-pass på Gympozz så jag cyklade vidare till nästa träningställe och genomförde passet där med ett leende på läpparna.
Det var en nöjd men trött tjej som kom hem ikväll för en middag på altanen med familjen. 
Tyvärr har jag inga paddelbilder att bjuda på idag då jag ansåg att riskerna för att min mobil inte skulle överleva speciellt länge till sjöss var för stora. Men till Gympozz fick den allt ta och hänga med!

Kommentera här: