Sjuk? Å nej..

Usch nej jag vill inte. Har inte alls mått bra idag och har en känsla av att jag är påväg att bli sjuk. Är så himla ledsen över det för jag orkar verkligen inte med det, har inte tid heller. Jag ska ju jobba, ha sommarlov och träna och massa annat kul men just nu känns det rätt hopplös när jag ligger i sängen med halsont och en svag kropp. 
Hoppas verkligen att detta inte är något tecken på en förkylning eller värre utan att det bara är.... Jag vet inte, en dag då jag inte mår bra och att jag vaknar frisk och kry imorgon! Håller tummarna.

Skulle titta på pll men då dök något annat upp. Som ett "förslag" på serafimer såg jag en mycket bekant bild och visst var det en av mina gamla favoritfilmer, Sprit. Jag vet inte hur många gånger jag såg denna film som liten och var bara tvungen att se den igen..så många minnen som väcks och det är otroligt hur mycket man kommer ihåg av en film som man egentligen hade glömt.

Den tjugosjunde juli

Hittills av denna sommardag har jag hunnit äta frukost. Jag har varit ute och sprungit en lång och fin tur i värmen och utan stopp hoppade jag rakt ner i poolen. Så skönt!! Efter det svalkande badet i poolen med syskonen åkte vi alla ner till stan och åt lunch tillsammans och sedan vidare till polisen för att hämta ut de pengar jag hittade i våras. 
Nu är sitter jag nöjd och belåten på altanen efter ännu ett bad och dricker mängder av vatten och kikar runt på alla sommarreor på ipaden. Är så sjukt shoppingsugen men ska försöka hålla i pengarna ett tag till för att gå all in senare i sommar då en Stockholmsresa är planerad. Längtar! 
Nej nu ska jag umgås med min familj en stund och ikväll väntar jobb på Coop och när jag kommer hem därifrån blir det grillning med grannarna!! 

After work


Pretty little liars och en en kopp te var precis vad jag behövde efter denna långa dagen. Nu ska jag krypa ner i sängen för att sova då tröttheten snart tar över. Godnatt!