Torsdagen den 21:a


Mat, träning, mat och träning. Ja lite så kan man beskriva min dag. Fast dock bör jag tillägga att jag har varit i skolan också. Eller rättare sagt med skolan. Alla från mitt program (Sam-beteende) befanns sig idag i Vilsta för att utföra olika aktiviteter. Vi var indelade i lag och fick under ett par timmar göra ett antal olika stationer med olika uppgifter osv. Dagen gick fort och när vi slutade var klockan stax innan tolv så jag begav mig hem, gjorde en så god lunch och kröp ner under en filt i soffan en stund framför tvn.
Det var mysigt ett tag innan jag blev för rastlös, haha. Enda sättet att få slut på min rastlöshethet var att åka och träna, och sagt och gjort. Efter hela två timmars träning i både gym och X-fitsal var det en betydligt mer harmonisk och glad Julia som kom hem! (Och åt kesoplättar till middag, mmm..!😍)
Nu ligger jag i sängen och ska strax släcka lampan för att sova, jag är otroligt trött och behöver sömn och återhämtning från dagens träning. Imorgon ska jag bokstavligen till skolan och när vi slutar åker jag, mamma, syskonen och morfar och hälsar på kusinerna+deras hundvalp, ska bli så spännande att se den!!
Nu ska jag sova, godnatt alla!❤️

Kommentera här: