STHLM

Igår spenderade jag och Sofia hela elva timmar i Stockholm. Det var timmar som flög förbi och fylldes av shopping, skratt god mat och massa prat. Det var minst sagt en väldigt lyckad dag!!! 
Vi strosade i affärer, fikade, åt lunch på TGIF, shoppade inför hösten och bara njöt av att andas Stockholmsluften. 
Väl hemma sent igår kväll värkte armarna av allt bärandes på påsar (It's a lyxproblem I know, haha) och benen var trötta. Men ack så glad jag var. Jag är jättenöjd över min shopping och alla saker var på något vis nödvändiga vilket såklart känns bra. En bra uppdatering i garderoben! 
Tack för en jättebra dag Sofia!!! 

Igår innan Stockholmsresan åkte jag även och kikade klasslistorna för kommande tre gymnasieår. Det är svårt att säga nu vad man tycker om klassen men det känns helt klart bra, mer än bra faktiskt så vi får hoppas att det blir så också! 
Nu ligger jag i sängen och magen kurrar, strax dags för frukost. Det gäller att ladda upp inför denna dagen då jag jobbar 11-18. Det lär bli en lång dag men det känns helt okej ändå, att jobba alltså. Man börjar bli lite mätt på sommarlovet nu hehe. Även om lov är det bästa som finns så gnager ändå en liten saknad inom en om att komma tillbaka till rutiner och vardag.
Så att skolan börjar på måndag ja det känns inte så farligt alls faktiskt. (Förmodligen kommer jag ångra så mycket att jag skrev sådär sen någon kall oktoberdag hehe. Men det tar vi då)

Nej nu är jag hungrig och måste äta, kanske blir det gröt dagen till ära? Vi får se. Kram på er!!❤️

Kommentera här: