Senaste

Pågrund av bristande ork har det inte blivit så mycket till bloggande de senaste dagarna men för att kompensera upp det lite tänkte jag bjuda på lite bilder. 
Lördagen bestod av träning, en liten meeting med Ida och jobb. På jobbet "bjöds" det på lunch och jag valde efter mycket velande en räk-och kycklingsallad som var så god! 

Efter många timmars arbete var jag väl förtjänt lite naturgodis som jag inte har ätit på år och dar!


Söndagen inledde jag med ett benpass på gymmet och detta ovan blev min lunch efter tärningen. En stor och god blandning av fil och keso toppat med granola. Jag dör för denna måltid och kan äta den tre gånger om dagen alla tider på dygnet haha. Efter lunch var det  dags för helgens andra arbetspass.

Ovan har ni en bild på mig från igår. Måndag betydde skola och det var första "riktiga" skoldagen och det gick faktiskt väldigt bra. Dagen flöt på och på schemat stod bland annat idrott, engelska och matte. Vi hämtade även ut våra datorer som vi ska få låna under de kommande tre åren.


Och just nu, i detta ögonblick sitter jag i skolan. Jag är nämligen en timme för tidig. Trodde att vi började åtta men så var inte fallet utan tydligen börjar vi 09.10... Men, men inget att deppa över. Nu fick jag i alla fall lite tid över att blogga, vilket i och för sig var bra. 
Idag slutar vi ett, (om det nu stämmer hahah) så jag hade tänkt att åka och träna då. Men vi får se hur det blir med det, jag får se hur jag känner då. Träning ska vara rolig och är inget jag "tvingar" på. 
Nu så kommer några från klassen, skönt!! Kramis❤️

Kommentera här: