Matlagning, träning och en tur på stan

Hallå bloggen. Efter skolan idag tog jag och några tjejer från klassen bussen ner på stan. Vi inhandlade lite skolrelaterade saker och kikade även runt lite och spande in mysiga höstkläder.
När vi vandrat klart på stan tog jag bussen hem för att direkt byta om och åka och träna. Eller rättare sagt springa och träna då jag sprang till forever, tränade och sprang sedan hem igen. Om det är värt skriva så gick det apdåligt att träna. Hade ingen vilja alls och det kändes inte roligt, så därför blev det en kort visit på gymmet idag...men det måste gå dåligt för att det ska kunna gå bra, right? 
Väl hemma mumsade jag i mig en skål med fil och drack en kopp te samtidigt som jag utforskade nya datorn och läste bloggar. 
Nu har jag både hunnit duschat och bytit om till mjukiskläder och planerat inför kommande dagar. 
Just för tillfället ligger jag i sängen och lyssnar Oskar Linnros och bara slappar. Det behövs det också ibland, och om en stund ska jag ta tag i livet igen och placera mig i köket då det är jag som är kocken i huset ikväll!
Det är kanske inte är något jag nämnt, men jag står mer än gärna och lagar mat! Tycker det är roligt att fixa i köket och skapa nya maträtter. Men jag är ingen "steka-köttbullar-och-koka-makaroner-kock" utan jag lagar vad jag brukar kalla, "rikigt mat". Haha. Vad det begeppet innebär är svårt att förklara men det är i alla fall inte köttbullar och makaroner eller tacos. Nix, ikväll blir det fisk och vi får se hur resultatet blir! 
Kram på er❤️
Kommentera här: