IVYREVEL

Hej på er! 
Imorse var det som sagt uppstigning klockan sex för att äta frukost och sedan åka iväg till Coop för att öppna affären. Det var första gången jag gjorde det men det gick hur bra som helst och var inga konstigheter. Jobbet under dagen rullade på bra och vid två slutade jag. 
Eftersom att jag var sjuk här för någon dag sedan har jag inte tränat på flera dagar men idag var det äntligen dags. Så direkt efter jobbet cyklade jag snabbt hem, bytte om och cyklade ännu snabbare till gymmet eftersom att de stängde redan klockan tre idag. Jag fick tillslut ihop fyrtio minuters effektiv träning med fokus på benen. Så himla kul att vara tillbaka!! Jag blir verkligen en annan människa när jag får träna, blir tusen gånger gladare och allt blir mycket bättre när jag får träna. Och detsamma gäller när jag inte får träna, fast tvärt om hehe.
Nu är jag så trött i både huvud och kropp och tänker spendera resten av kvällen i soffan med mamma och lillasyster. De kom förövrigt kom hem idag efter att ha varit iväg ett par dagar. 

Just det! Var och hämtade ut ett paket från posten idag. Inte vilket paket som helst heller det var ett vitt paket med "ivyrevel" skrivet på det. 
Inuti fanns en tisha från kenzas egna märke som jag inte kunde låta bli att klicka hem när den dök upp på rean. Superfin och ett bra tillskott i garderoben! Dock nåågot stor trots att det var xs men kanske (med lite tur) så krymper den i tvätten litegrann. 


Kommentera här: