FRIDAY

God dag!! 
Jag vakande pigg som en mört stax efter sju och satte upp håret i en slarvig fläta och drog på mig träningskläder för att ge mig ut på en promenad. Det är så börja dagen på det sättet!
Jag gick med Andrea och mathildas podcast spelandes i öronen genom skogen, och kan ni gissa vad jag hittade? Blåbär!! Jag nästan skrek av glädje när jag såg de små blåa bären titta fram. Jag har väntat och väntat på att blåbären ska komma och jag blev så lyckig när jag såg att de kommit. Dock är de inte så många än, inte så stora heller för den delen men om några dagar så tänker jag återvända iklädd stövlar och med bärkorgen i högsta hugg för att plocka med mig en hel drös och fylla frysen med. Jag tycker blåbär är så gott och kunde inte hålla mig från att stanna och smaka på några under promenaden ;)

Efter den en timmes långa powerwalken genom både skog och stad kom jag hem med en kurrande mage så jag gjorde frukost á la Julia med en skål grekisk yoghurt med hallon och lite müsli, en knäckemacka med leverpastej + en stor kopp varmt te! Äter det i princip varje morgon haha, så gott! 
Denna fredag fortsatte jag i solstolen bredvid poolen lyssnandes på podcast's och njutandes av solen. Nu har jag precis ätit lunch och strax ska jag och mamma iväg och göra lite ärenden. Ikväll står jobb på schemat så vi får se om det blir någon mer bloggning idag. Kram på er!

Kommentera här: