First day

Hej på er! Idag var det som sagt första dagen i skolan efter ett långt och härligt sommarlov. Morgonen imorse var nog den segaste på länge. Jag vaknade klarvaken halv sju och eftersom att vi inte började förän klockan ett så blev det minst sagt en låååång morgon haha. Men efter all väntan så slog klockan dags att åka till skolan och det var precis vad jag gjorde. Väl på plats var det samling i aulan och sedan slussades vi iväg till respektive områden. 
Efter upprop i klassen, utdelning av diverse papper och busskort bjöds det på mat och sedan fotograferades vi och fick passerkort. Lite innan fyra släpptes vi och fick åka hemåt igen. 
Vad jag tycker om klassen är svårt att rättvist bedöma nu men hittills känns det väldig bra!! Vilket känns otroligt skönt.
Imorgon börjar vi vid nio (skönt hahah, då slipper jag vänta så länge) och hela dagen kommer att ägnas åt lära-känna-övningar och rundvandring på skolan osv. 
Hela resten av veckan är det bara aktiviteter inbokade under skoltimmarna och det är inte förän nästa måndag som skolan kör igång på rikigt. Men hur som helst, nog om det!! 
Efter skolan åkte jag till forever, körde ett grupppass och sedan tränade jag rygg på egen hand i gymmet. Det gick bra med tanke på att jag har träningsvärk i hela kroppen sen igår. Har ont i rumpa, vader, mage, armar och ja typ allt! Men jag ska inte klaga:) 
Nu vankas Idol framför tvn. Vi hörs imorgon, kramis!!

Selfie från le gym
Detta som ni ser nedan mina vänner var dagens enkla lunch. En frukost, fast till lunch. Havregrynsgröt som har blivit min nya grej (igeeen haha, har haft en yoghurtperiod ett tag men nu är gröten back on track). Till gröten åt jah även en knäckemacka men banan. För ett tag sedan totalt fruktade jag att smaka blandningen med banan som pålägg men efter att ha testat var jag helt fast. Det är ju DÖGOTT!! Prova!!


Kommentera här: