Back to Gympozz

Efter en minst sagt varm dag på stranden bar det av hemåt och då minsann tog jag tag i livet. Jag öste ut nästan allt ur mitt rum, dammsög sedan golvet och alla grejer som fanns kvar rent från damm och sedan möblerade jag om. Jag var sjukt trött på det gamla utseendet på mitt rum och genom att byta plats och ta bort några grejer blev resultatet hyfsat bra tycker jag! Det känns i alla fall bra och nu ser det lite mer rent och snyggt ut och rummet känns mysigare. En lyckad ommöblering alltså!
Efter min supereffektiva och spontana makeover åkte jag en sväng och köpte lite nödvändiga saker och sedan trampade jag iväg till Gympozz. Väl där genomförde jag ett så kallat BodyBalace pass, lite som yoga ungefär. Men oj vad jag saknat Gympozz. Nu med jobbet och allt så jobbar jag oftast då det är pass där nere och kan därför inte gå så ofta. Dock har jag ju gymmet som förövrigt har blivit räddaren för denna sommar för utan träning blir jag galen. Bokstavligt talat. 
Efter en timmes yogande åkte jag hem och åt middag med la familia som nu är helt återsamlad och nu ligger jag utsträckt i sängen och gör ingenting. Min kropp är helt totalt slut efter denna dag och dess träning så nu är jag väl värd att slå på en serie eller något och ta det lugnt ett tag. 
Vi hörs imorgon!! Kramis


Kommentera här: